Switch To Mobile Version

Shop in shop Zoe Karssen

Vanaf morgen is de shop in shop van Zoe Karssen open voor publiek. Vier maanden lang kun je in de Art House Gallery Store de pre-fall 14 collectie van het razend populaire label bewonderen. En kopen uiteraard.

DOOR JAMIE LI

Het label Zoe Karssen, van ontwerperspduo Zoe en Quince Karssen, staat vooral bekend om de draagbare T-shirts, humor en speelse prints. Geliefd en gewild, want de stukken van Zoe Karssen zijn niet onopgemerkt gebleven door A-listers als Beyoncé, Rihanna, Cara Delevingne en Jourdan Dunn. Behalve de pre-fall collectie zijn er ook limited edition stukken te koop in de tijdelijke winkel.

Naast je garderobe kun je ook je kunstcollectie verrijken. Want speciaal voor de shop in shop maakte Zoe Karssen handgemaakte artworks. Wees niet te laat, want het gaat om een gelimiteerde oplage.

Zoe Karssen Shop in Shop
Reguliersdwarsstraat 57, Amsterdam
Geopend van donderdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 17.30 (op donderdag koopavond tot 21.00 uur)

www.zoekarssen.com

Plaats een reactie