Switch To Mobile Version

Parfum Pharrell Girl nu ook bij Douglas

Zoals je misschien al weet lanceerde alleskunner Pharrell Williams kort geleden in samenwerking met het Franse modelabel Comme des Garçons zijn eerste parfum ‘Girl’. Waar je eerst stad en land af moest voor de geur, is Pharrell’s ‘meisje’ nu ook te verkrijgen bij Douglas. En dat vinden we goed nieuws.

DOOR JAMIE LI

Behalve wij is meneer Williams ook meer dan trots op de samenwerking. Hij zegt: “Comme des Garçons is de favoriete designer van je favoriete designer. De top van de top, het beste van het beste.”

Girl, dat je eigenlijk schrijft als G I R L, is een houtachtige geur met vleugjes lavendel, witte peper, viooltjes en patchoeli. Voor het parfum werkte Pharrell samen met de parfumeurs van Comme des Garçons. Namelijk de heren Christian Astuguevieille en Antoine Lie van Takasago. Voor het ontwerp van de verpakking gaan alle credits uit naar House and Holme.

Girl van Pharrell is zowel geschikt voor mannen als vrouwen en is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Douglas voor €95 (100ml).

www.douglas.nl

Plaats een reactie