Switch To Mobile Version

Hot spot: Rein Amsterdam

Dat de superfood craze nog lang niet voorbij is bewijst Rein, een klein maar gezellig tentje in de Rijnstraat. Bij Rein dompel je jezelf volledig onder in pure en gezonde producten. De perfecte spot voor alle liefhebbers van lekker doch gezond eten.

DOOR KELLY TJALSMA

Sinds afgelopen voorjaar is dit super healthy ontbijt- en lunchtentje open. Omdat ik wat sceptisch ben tegenover de superfood movement heeft het even geduurd voor ik er eindelijk langs ben gegaan. En het viel me reuze mee. Ok, de raw brownie is niet je van het, maar het komt heel dichtbij! Ook voor ons ongelovigen is Rein daarom een aanrader. Je kunt er compleet te buiten gaan aan de lekkerste smoothies (de chocoshake is fijn!), zelfgemaakte ‘oathies’: brood gemaakt van havermout, zoete lekkernijen en heerlijke voedzame salades. En dat allemaal voor een prima prijs, je slurpt al een smoothie vanaf €4,50. Het personeel is vriendelijk en op zonnige dagen kan je ook buiten zitten. Het fijne aan Rein is dat ze ook aan take-away doen. Bovendien verkopen ze zelf verschillende superfoods en healthy kookboeken. Geen excuses meer om thuis en on the road ongezond te eten.

Rein is van maandag t/m zaterdag open van 09.00 tot 20.00 en op zondag van 11.00-18.00.
Rijnstraat 58A, Amsterdam.
www.facebook.com/reinfood

rein

1 reactie tot nu toe

Plaats een reactie