Switch To Mobile Version

Angélica’s obsessies: Matchy matchy

Normaal gesproken hou ik er totaal niet van als alles qua outfit teveel bij elkaar past, er moet altijd wel iéts zijn wat er net niet helemaal bij hoort. De – ik noem het – matchy matchy trend laat ik echter niet aan me voorbij gaan!

DOOR ANGÉLICA PANGAT

Je ziet ze steeds vaker: ensembles die volledig op elkaar afgestemd zijn qua kleur en print. Denk aan crop tops met bijbehorende kokerrok, een broekpak in een opvallende print of een top en shortje met de bretonse streep. Ik ben helemaal fan! Waarom? Een matchy ensemble past bij elke gelegenheid: kies een setje in één kleur voor een chique en rustig effect of een setje in print of felle kleuren voor de casual momenten.

Zelf ben ik in het bezit van een matchy outfit in denim blauw, bestaande uit een crop top en rokje. Ik noem dit ook wel m’n speel/tennispakje, aangezien het er ook echt zo uit ziet. Op een of andere manier voelt het alsof ik in een soort uniformpje rondloop. Maar man, wat hou ik van dit pakje! Sneakers maken de look casual, maar een paar goeie plateauhakken staan er ook niet verkeerd onder.

Celebs die ook al overstag gingen aan deze matchy matchy trend zijn o.a Rihanna, Rita Ora, Taylor Swift en Beyoncé. Niet de minste dus. En als zij het kunnen, kan jij het ook.

Wat ik zelf nog op mijn matchy matchy wish list heb staan? Een mooi broekpak in zacht roze, een crop top en shortje met tropisch printje en een printed ensemble van Fendi (a girl can only dream..).

Bekijk in de slideshow een paar musthave setjes én het Fendi setje van mijn dromen.

angelica-matchy-matchy-01
angelica-matchy-matchy-02
angelica-matchy-matchy-03
angelica-matchy-matchy-04
View all

Volg Angelica op Pinterest voor nog meer lifestyle inspiratie!

(Foto’s: missguidedus.com, H&M, Instagram Beyoncé)

2 reacties tot nu toe

  • Ik vind het gaaf. Op dit moment weinig matchy matchy in mijn kast behalve zwart op zwart.

    Dank voor de inspiratie.

    Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, September 7, 2014 om 10:40 am
  • De officiele benaming is Co-Ords

    Comment door Faye, September 8, 2014 om 11:24 am

Plaats een reactie