Switch To Mobile Version
beyonce-cr-fashionbook-cover
beyonce-cr-fashionbook-03
beyonce-cr-fashionbook-01
beyonce-cr-fashionbook-02
beyonce-cr-fashionbook-05
beyonce-cr-fashionbook-04
View all

Beyonce prijkt op cover CR Fashionbook

Oh my god. Gisteren werd onthuld wie op de cover zal schitteren van – alweer – issue #5 van Carine Roitfeld’s CR Fashionbook. Gelukkig, het is Beyoncé. Toen ik het zag sloeg mijn hart over. Helemaal door het dolle heen. Ik.moet.dit.hebben.

DOOR: JAMIE LI

Het binnenwerk is wat minder, want ik ben geen fan van smoezelige hairextensions waar je praktisch op trapt tijdens het lopen, maar hey, it’s Beyoncé! Verder klaag ik niet, want het is een waanzinnige high fashion shoot, die ook niemand beter had kunnen neerzetten dan Bey.

Bey is hot.

De nieuwe editie van CR Fashionbook (issue 5) ligt vanaf 4 september in de schappen. Ik gok dat je hem online kunt bestellen bij Colette. En hij ligt vást ook bij Athenaeum.

(Foto’s: crfashionbook.com, fotograaf: Pierre Debusschere, guest creative direction: Riccardo Tisci)

Plaats een reactie