Switch To Mobile Version
IMG_9810
IMG_9789
IMG_9804
IMG_9790
IMG_9792
IMG_9796
IMG_9797
IMG_9799
IMG_9800
IMG_9805
IMG_9806
IMG_9807
IMG_9811
IMG_9812
IMG_9791
View all

Angélica’s obsessies: Hello Kitty

Ik weet het, het is super kinderachtig, maar ik ben obsessed met Hello Kitty. Waar komt deze obsessie vandaan? Sinds mijn nichtje (nee niet die van 5, maar van mijn leeftijd) mij haar Hello Kitty prulletjes liet zien, was ik helemaal verkocht. Wat cute! Sindsdien wil ik alles hebben wat ik tegenkom waar Hello Kitty op staat. Notitieboekjes, sleutelhangers, koekjes: you name it, I want it.

DOOR: ANGÉLICA PANGAT

Ik heb zelfs wc papier met Hello Kitty motief gehad (Hello Shitty!). Als ik eenmaal een Hello Kitty item heb gespot, belandt ‘ie meestal meteen in m’n winkelmandje. Het is gewoon zo lief en ik wil het, ik WIL het, IK WIL HET.

Hello Kitty is inmiddels zo populair geworden dat er een oneindig assortiment aan merchandise is ontstaan. Kortom: Hello Kitty is HOT.
Ik heb een aantal leuke Hello Kitty funfacts voor je op een rijtje gezet om de hotness van HK te bewijzen:

- Vliegen was nog nooit zo leuk sinds EVA Airlines en Sanrio, het moederbedrijf van Hello Kitty, samen Hello Kitty Airlines hebben geïntroduceerd. Je ziet de Hello Kitty’s niet alleen op het vliegtuig, maar het thema komt letterlijk overal in terug: in-check tickets, lunchboxes, de dresscode van de stewardessen en zelfs de veiligheidsinstructies. AWESOME! (Het bestaat echt, kijk zelf maar!)
- Zwanger? Zorg ervoor dat je bevalt in Taiwan’s Hello Kitty maternity hospital, waar de patiënten worden ontvangen door een huge Hello Kitty beeld in doktersuniform, er Hello Kitty dekens en geboorte certificaten klaarliggen en het personeel gekleed is in Hello Kitty print. En dat allemaal om de moeders-to-be gerust te stellen voor de geboorte. Ik wil dit!
- Happy Hello Kitty Weekend! Overnacht in Taiwan’s Hi-Lai Plaza Hotel in één van de vele Hello Kitty kamers waar je wordt ondergedompeld in roze Hello Kitty cuteness. Je kunt zelfs ontbijten met Hello Kitty en vervolgens een ritje maken in een jawel, Hello Kitty auto.
- Wat dichter bij huis en staat ook genoteerd op mijn to-do lijst: de Hello Kitty high tea. Bij SET restaurant in Den Haag kun je voor maar €13,99 (!) genieten van een Hello Kitty high tea bestaande uit een etagère vol met Hello Kitty lekkernij, sushi en natuurlijk thee. Wie gaat er mee?

Ik heb inmiddels wel door dat ik moet stoppen met het kopen van Hello Kitty rommel want, a. ik ben al bijna 25 jaar (dus oud), b. ik heb geen ruimte voor rommel en c. ik doe er eigenlijk niks mee. Het staat er maar schattig te wezen en te verstoffen op een plankje. M’n collectie heb ik inmiddels dus maar opgeborgen. Later, als ik groot ben, krijgt mijn Hello Kitty collectie wel een ereplekje op het plankje in de wc.

Bekijk de slideshow voor een paar awesome Hello Kitty gadgets die ook jij heus wel wilt hebben.

1 reactie tot nu toe

  • Guilty! Ook fan van Hello Kitty. Gelukkig heb ik een dochtertje (6) die er ook van houdt. Dus ik kan mooi losgaan met Hello Kitty spul (voor haar) zonder dat iemand mij doorheeft :)

    Comment door Earliecia, August 30, 2014 om 1:40 pm

Plaats een reactie