Switch To Mobile Version
ysl-encre-de-peau-foundation
cara-delevingne-ysl-encre-de-peau-foundation
View all

Nu al een rage: YSL Le Teint Encre de Peau

Yves Saint Laurent lanceert in september haar eerste vloeibare foundation genaamd: Le Teint Encre De Peau. Het is al een megahit in Engeland. De wachtlijst daar telt zo’n 12.000 vrouwen dying to buy it.

DOOR: AMANDA VAN DER MEER

YSL liet zich voor deze vloeibare foundation inspireren door de structuur van inkt. De oliebasis zorgt ervoor dat het product versmelt met je huid en licht aanvoelt. De pigmenten in de foundation geven het 24/7-effect waar zo’n beetje elke vrouw naar smacht. Daarnaast geeft Le Teint Encre De Peau een matterende finish.

Het design van de glazen flacon is wat we van Yves Saint Laurent verwachtte: zwart, minimalistisch en strak. Met de speciale veerapplicator breng je de foundation ultranauwkeurig aan. Een klein gaatje in de punt geeft de perfecte hoeveelheid: niet teveel, niet te weinig. Dankzij een antidruppelsysteem verspil je geen druppel van het kostbare wondermiddeltje.

Wat Le Teint Encre De Peau nog leuker maakt is het feit dat niemand minder dan mode-darling Cara Delevingne het gezicht is van de campagne.

Yves Saint Laurent, Le Teint Encre De Peau, €49,95 ligt vanaf september 2014 in de winkel. De foundation komt in 16 verschillende tinten.

Plaats een reactie