Switch To Mobile Version
Marc Jacobs pop-up tweet store 4
Marc Jacobs pop-up tweet store 10
Marc Jacobs pop-up tweet store 7
Marc Jacobs pop-up tweet store 12
Marc Jacobs pop-up tweet store 11
Marc Jacobs pop-up tweet store 9
Marc Jacobs pop-up tweet store 3
Marc Jacobs pop-up tweet store 6
Marc Jacobs pop-up tweet store 1
View all

Fotoreport: Opening Marc Jacobs Tweet Shop

Tout bekend Nederland was gisteren aanwezig tijdens de pre-opening van de Daisy Marc Jacobs Tweet Shop. Vips als Tanja Jess, Toprak Yaçiner, Liza Sips, Bastiaan van Schaik en Winonah de Jong maakten de nodige selfies en twitterden erop los in de hoeketalage van de Bijenkorf, die tijdelijk is omgetoverd tot een MJ paradijs.

DOOR: JAMIE LI

Vanaf vandaag kun jij je ook helemaal laten Daisyficeren in de MJ pop up shop. Door een tweet te plaatsen met de hashtag #MJDaisyChainAMS ‘koop’ je jouw eigen Marc Jacobs goodie. Lees hier alles over de openingstijden en over hoe dat nu precies werkt… afrekenen met tweets.

Plaats een reactie