Switch To Mobile Version

Muziektip: Red Bull Soundclash

Noteer 5 september in je agenda voor een blits muziekavondje in het Concertgebouw in Amsterdam. Die avond vindt de Red Bull Soundclash plaats, waar je geniet van een muzikale battle tussen de winnende bands van de Soundclash van het jaar daar voor: Skip & Die en Go Back To The Zoo.

DOOR: JAMIE LI

Het toffe is dat jíj degene bent die bepaalt wie er wint, want door middel van een decibelmeter wordt het gejuich van het publiek gemeten. De winnaar is de band die de decibelmeter op tilt laat slaan.

De Red Bull Soundclash is van origine een Nederlands initiatief en wordt inmiddels georganiseerd in 17 landen. Flinke namen als The Roots, Dio, Triggerfinger, Snoop Dogg, Moke, Erykah Badu en de Jeugd van Tegenwoordig lieten al eerder hun keeltjes keihard werken voor de Soundclash.

Ben je er dit jaar weer bij?

Red Bull Soundclash
Datum: 5 september 2014
Locatie: Concertgebouw Amsterdam
Adres: Concertgebouwplein 10
Tijdstip: Vanaf 20.00 uur
Entree: 10 euro

www.redbull.nl/soundclash

Plaats een reactie