Switch To Mobile Version
coffee-table-books-01
coffee-table-books-06
coffee-table-books-02
coffee-table-books-11
coffee-table-books-03
coffee-table-books-05
coffee-table-books-07
coffee-table-books-08
coffee-table-books-09
coffee-table-books-10
coffee-table-books-04
View all

Interior: 11× Coffee Table books in huis

Ooit geweten dat tijdschriften en oogstrelende coffee table books je huis kunnen pimpen als een gek? Vast wel. Maar vergis je niet, er komt aardig wat stylingwerk bij kijken. Hier de nodige inspiratie zodat je los kunt.

DOOR: DESI RIDDER

Iedere vrije minuut die ik heb, breng ik door op Pinterest. In de slideshow zie je het resultaat van mijn professionele speurwerk. De kiekjes showen hoe je met een simpel tafeltje en een stapel coffee table books je interieur een stylish boost geeft. De boeken heb je, maar de tafel nog niet? Neem een kijkje bij Hutspot, Loods 5 of Anna + Nina.

Ook geinig: Een stapeltje maken dat bestaat uit een mix van boeken en tijdschriften. Of als je nog aan het begin staat van het bij elkaar rapen van een kostbare coffee table book-verzameling, kan alleen een stapeltje tijdschriften ook beeldig staan.

Tip: een coffee table book aanschaffen is altijd een moeilijk moment. Immers wint het kopen van een kledingstuk of accessoire al-tijd. Vraag daarom in plaats van die afgezaagde cadeaubon voor kerst, je verjaardag, je 5th anniversary of welk cadeaumoment dan ook een coffee table book. Mastertip, niet?!

(Foto’s: Pinterest)

1 reactie tot nu toe

  • Ja, hier hou ik van! In mijn huis zijn ook altijd wel een paar mooie boeken uitgestald en vind je op random plekken een stapel tijdschriften.

    Comment door Anonymous, August 12, 2014 om 3:20 pm

Plaats een reactie