Switch To Mobile Version
buffet-van-odette-amsterdam-03
buffet-van-odette-amsterdam-02
buffet-van-odette-amsterdam-01
buffet-van-odette-amsterdam-04
View all

Hot spot: Buffet van Odette

De foodies in Amsterdam weten dit pareltje al te vinden, maar weten de Amsterdamse foodies (en non-foodies) dat je behalve een smakelijke lunch ook kunt dineren aan de gracht? En wel de Prinsengracht!

DOOR: KELLY TJALSMA

Het is de perfecte plek om in stijl te genieten van je avondmaal met je lief en natuurlijk een goed glas vino. Je eet er al een driegangen keuzemenu voor maar €30. De kaart wisselt regelmatig; genoeg reden om dit je favoriete maandelijkse spot te maken. Buffet van Odette heeft de look en feel van een schattige Franse brasserie en biedt enkel biologische gerechten. In Amsterdam staan ze al sinds 1994 bekend om hun fijne selectie aan ontbijt en lunch keuzes, zoals de truffelomelet (!).

De absolute aanrader als dessert? Een kopje Bocca’s koffie met goddelijk stuk sticky toffee cake. Niet om te delen, maar gewoon lekker helemaal voor jezelf.

Buffet van Odette
Prinsengracht 598, Amsterdam

Openingstijden
Ma: 10:00-24:00
Woe – Zo: 10.00-23:00

www.buffet-amsterdam.nl

Plaats een reactie