Switch To Mobile Version
angelica-obsessie-suits-08
angelica-obsessie-suits-03
angelica-obsessie-suits-01
angelica-obsessie-suits-02
angelica-obsessie-suits-09
angelica-obsessie-suits-04
angelica-obsessie-suits-06
angelica-obsessie-suits-05
angelica-obsessie-suits-11
angelica-obsessie-suits-10
angelica-obsessie-suits-12
angelica-obsessie-suits-07
View all

Angélica’s obsessies: mannen in pak

Ik denk dat elke vrouw het wel met mijn volgende obsessie eens is: mannen in pak.

DOOR: ANGÉLICA PANGAT

Niets sexier dan een knappe, verzorgde man die nonchalant in een mooi pak rondstruint. Het liefst met een klein (stoppel)baardje en een hippe zonnebril om het plaatje helemaal af te maken. Een man in pak straalt zelfverzekerdheid uit. Now that’s some sexiness right there.

Neem een Chuck Bass uit Gossip Girl (dandy) of Harvey Specter uit Suits (office chic). Beide heren zijn goodlooking en scoren extra punten dankzij de goede pakken die ze dragen. Hier kan menig zakenman in Nederland wel een puntje aan zuigen. Een slechtzittend pak is namelijk écht afknapper nummer één: jasje die te groot zit bij de schouders (gevalletje ik draag het pak van m’n vader), fout overhemd of stropdas of te korte broekspijpen. Misschien als je Pharrell heet en je voeten siert met hippe sokken, dan kom je mooi weg met dandy hoogwater broekje.

Mannen noteer: van een mooi getailleerd pak knapt (bijna) elke man op.

Hierbij mijn top 3 celeb mannen in pak:
1. Justin Timberlake. De beste man kan zingen, is charmant en grappig en kan goed dansen. En dat dus allemaal in een slim pak. Hier Justin live zingend in zijn pak. Met gitaar. En opgestroopte mouwen bij Jimmy Fallon. Zucht.
2. Ed Westwick (a.k.a Chuck Bass van Gossip Girl). I know, afgezaagd, want elk meisje glijdt weg bij het horen van zijn naam. Maar zijn preppy outfits en ondeugende blik zijn gewoon the best.
3. David Beckham. Niks misstaat sir Beckham. Voeg daar tattoos en een baby aan de arm aan toe en voila, the perfect husband.

Bekijk in de slideshow een paar mooie pakken én knappe koppen.

#yourwelcome

2 reacties tot nu toe

  • Niet echt vernieuwende post, jammer!

    Comment door Anoniem, August 12, 2014 om 4:05 pm
  • Goeie top 3 hoor, maar ik zet persoonlijk David Beckham toch echt wel op nummer 1! Hij kan alles hebben en draagt altijd mooie pakken.

    Comment door Luca Bakker, March 25, 2015 om 1:19 pm

Plaats een reactie