Switch To Mobile Version

Top 10 roze in huis

Met het Gay Pride-weekend achter de rug een top 10 aan inspiratiekiekjes voor roze in je interieur. Want roze kan écht wel subtiel en mooi zijn.

DOOR: JAMIE LI

De kunst zit ‘m in het kiezen van de perfecte tint. Subtiele kleuren als zalmroze, pastelroze en poederroze op de juiste plekken in huis maken dat je (anti-roze) partner meteen instemt met een roze randje in het interieur. Denk een subtiel roze-maar-bijna-wit vloerkleed, een transparante vaas gevuld met zachtroze pioenrozen of lichtroze coffee table books (Alexa Chung?). Kortom de frivole modekleur sluipt makkelijker in je interieur dan verwacht.

Blijf weg bij Barbie- en Paris Hilton-roze en doe het in stijl. Smul van de slideshow voor opbeurende, roze interieurfoto’s die je zó kunt opslaan in de telefoon om mee te nemen naar de plaatselijke Ikea. Of de plaatselijke Woonfabriek. Of de hebberigmakende Hay store in Amsterdam! Enzovoorts.

roze in huis 2
ronze in huis 9
roze in huis 4
roze in huis 5
roze in huis 6
roze in huis 7
roze in huis 11
roze in huis 8
roze in huis 10
View all

(Beeld: Pinterest, H&M)

Plaats een reactie