Switch To Mobile Version
chanel
05---CHANEL-BOUTIQUE-ANVERS
04---CHANEL-BOUTIQUE-ANVERS
07---CHANEL-BOUTIQUE-ANVERS
06---CHANEL-BOUTIQUE-ANVERS
08---CHANEL-BOUTIQUE-ANVERS
View all

Nieuwe Chanel boutique geopend in Ant- werpen

Binnenkort een dagje Antwerpen op de planning? Schroom dan niet binnen te wandelen in de nieuwe Chanel boutique die pas geleden haar deuren opende.

DOOR: JAMIE LI

De inrichting en het concept waren zoals altijd in handen van architect Peter Marino, die als geen ander de Chanel kenmerken doorvoerde in dit nieuwe 100m2 tellende Chanel shopwalhalla. Alles in de boutique is geïnspireerd op het privé optrekje van Mademoiselle Coco Chanel op Rue Cambon 31 in Parijs. Belangrijke Chanel features, zoals Coco die graag zag, zijn allemaal te vinden. Denk aan een sofa van tweed met gouden details, de camelia bloem, marmer, brons en jersey. Alles in de kleuren wit, beige of goud.

De boutique opende op 24 juli in de immer prestigieuze Schuttershofstraat in Antwerpen. Je vindt er uiteraard de prêt-à-porter collectie en de iconische Chanel tassen, maar ook kleine lederwaren, costume jewellery, shawls en zonnebrillen. Staat er binnenkort dus een tripje naar Antwerpen in de agenda? En wilde je die langverwachte 2.55 gaan aanschaffen, lijkt deze nieuwe boutique me de ultieme plaats om dat te doen.

En anders gewoon windowshoppen. Ook leuk.

Boutique CHANEL
Schuttershofstraat 12
2000 Antwerpen

2 reacties tot nu toe

  • Nice! De wereld is weer een Chanel winkel rijker… Let’s get to the essentials in life, dit is een mooie geboorte ;-)

    Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, July 27, 2014 om 7:16 pm
  • Jammer dat de channel tassen zo duur zijn ze zijn niet betaalbaar voor mensen met normaal inkomen helaas!!!

    Comment door Anonymous, October 24, 2014 om 11:09 am

Plaats een reactie