Switch To Mobile Version

Nog niet gevraagd

Eigenlijk wilde ik nooit trouwen. Nu dus wel.

DOOR: JAMIE LI

Tot voor kort was ik totáál niet geïnteresseerd in trouwen. Kon me gestolen worden. Hóóguit gratis op maandag voor gemeente Wenum-Wiesel met vier jolige getuigen geplukt van de straat. Ik zelf zou dan gewoon gehuld zijn in een goedkope doch weelderige jurk, gescoord bij de lokale Pakistaan. Denk plastic steentjes en tule. Om het te vieren zou ik het prima vinden een speciaaltje uit de muur te trekken bij de dichtstbijzijnde Febo. Heel misschien een glaasje bubbels in de andere hand. But that’s it! Meer hoefde voor mij niet.

De wilde trouwplannen, waarvan ik nooit wist dat ik ze had, borrelden acuut op na het zien van deze Dior couturejurk. Het gebeurde gewoon. Jurk. Trouwen. Nu. Al die nonchalante trouwen-hoeft-van-mij-niet-uitspraken zijn van de baan. Ik wil trouwen met alles d’rop en d’ran. De jurk, de taart, het haar.

Alles.

Het moet groot, groter, grootst. Werkelijk alles moet van Kimye-niveau zijn. (Of hoger.) Het moet een onvergetelijke avond worden voor iedere genodigde. Hele coulante gastenlijst overigens, want die zal gaan van alle vage kennissen, tot aan de vergeten aangetrouwde achterneef. De openingsdans het liefst onder het genot van een gevoelig duet tussen Alain Clark en Beyoncé. Súperspannende en vernieuwende combinatie overigens. Niet? En als later op de avond écht de voetjes van de vloer moeten, haakt Pharrell nog even in. Als verrassingsact. Pas de problème.

Paar dingetjes. Los van het feit dat er aan een Kimye wedding in kwadraat geen lollig prijskaartje hangt en zowel Beyoncé als Alain Clark als Pharrell een overvolle agenda hebben, ben ik nog niet gevraagd (!). Maar dat zal vast te maken hebben met de voorbereidingen. Ik wacht het gewoon rustig af. Zo’n Cartier-ring is ook niet niks. Mocht het helpen: ik ben ook oké met een Luigi Lucardi-ringetje. Zo lang de Dior-japon en de verrassingsact maar kloppen.

2 reacties tot nu toe

  • Ik dacht vanwege je instagram naam “mrs” dat je
    getrouwd was.

    Comment door Mimi, July 15, 2014 om 10:51 pm
  • hahaha, jouw schrijfstijl is zo geweldig!

    Comment door nisha, July 16, 2014 om 3:46 pm

Plaats een reactie