Switch To Mobile Version

Hola super- mercado

Als het aan modehuizen Chanel, Moschino en Anya Hindmarch ligt, spelen we in op de consumptiemaatschappij waarin we vandaag de dag in leven en paraderen we aankomend najaar doodleuk in outfitjes die alles te maken hebben met de supermarkt. Zonder een blitse Cornflakes-clutch of een Milkshake-schoudertas hoor je er deze herfst en winter éigenlijk niet bij.

Enig om naar te kijken, maar ook heerlijk om te kopen? Ik betwijfel het. Volgend seizoen is hoogstwaarschijnlijk de lol er vanaf en heb je totaal geen oog meer voor je Kellogg’s-clutch van €1175. Dus, mocht je het alleen willen houden bij de slideshow hier op links, vind ik dat meer dan prima.

Chanel
Anya Hindmarch
Anya Hindmarch
Anya Hindmarch
Moschino
Moschino
Anya Hindmarch
Chanel
View all

1 reactie tot nu toe

  • Ey met dat winkelmandje doe ik de komende 40 jaar wel de boodschappen.

    Leuke, als in ha ha, tassen om te zien idd.

    Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, July 13, 2014 om 2:55 pm

Plaats een reactie