Switch To Mobile Version

Even voorstellen: Angélica Pangat

Je wilt niet geloven hoeveel toffe meisjes ik om me heen heb. Niet normaal. Waar ik kan strik ik ze dan ook voor een vaste rubriek op QUARTER magazine. Mijn eerste slachtoffer is de immer stijlvolle Angélica Pangat. De 24-jarige schone zal schrijven over haar obsessies die kunnen gaan van ananassen tot strak getrokken winged eyeliners. Meer weten over Angélica? Dat kan!

angelica-pangatZoals ik al vertelde is Angélica 24 lentes jong. Ze woont in Utrecht en werkt als marketeer voor de tijdschriften (glossies) Beau Monde, Nouveau en ByDanie. Ze heeft een grote liefde voor lekker eten. Je kunt haar zonder enige problemen diep in de nacht wakker maken voor oma’s gebakken kippetjes, verse sushi en Italiaans schepijs. Verder doet ze graag pogingen sportief en healthy bezig te zijn, maar na afloop van een stoffige salade snakt ze naar een kapsalon of McChicken. Maar let wel: voor hardlopen is ze enigszins te porren.

Samenvattend: Angélica is AWESOME en zal haar besmettelijke obsessies met ons delen. Onderstaand licht ze alvast een tipje van de sluier.

“Ik zit 24/7 vastgeklampt aan Pinterest.
Ik hou van alles wat er tropisch uitziet (palmbomen, flamingo’s, ananassen).
Ik ga de deur niet uit zonder een strak gezette winged eyeliner.
Ik verbruik twee Purol lippenbalsem sticks per maand, want extreem verslaafd.
Ik vind stiekem Hello Kitty nog leuk.
Ik hou van DIY’en.
Ik struin graag tweedehands marktjes af (tot ergernis van m’n familie en vriend: “wat heb je nu weer voor rommel?”).
Ik kan een heel weekend in de bios vertoeven in m’n onesie (#pathépas).
Ik kan overigens ook een hele week vertoeven als kluizenaar levend op series, cola met gezelschap van de boyfriend.
Ik hou van hertjes en Bambi.
Mijn motto luidt: dream big & be awesome.”

Benieuwd naar Angélica’s eerste obsessie? Lees ‘m hier.

1 reactie tot nu toe

Plaats een reactie