Switch To Mobile Version

JLo works it @ Fifa World Cup opening

Als fervent Jennifer Lopez-fan wist ik me geen houding aan te nemen tijdens de opening van het WK 2014. Wat was ze stunning, in topvorm en frivool. En wat heeft ze nog verdomd goede moves.

In een groene glitterbody heeft Jennifer Lopez (44) met partners in crime Pitbull en Claudia Leitte absoluut de show gestolen. Met open mond heb ik haar wulpse pasjes en sexy figuur bekeken. Trots op m’n meisje.

Blijkt dat Jen zelf ook helemaal uitkeek naar haar optreden in Brazil. Op haar Instagram plaatste ze dit vermakelijke filmpje, zie onderstaand, dat wederom bewijst dat Jenny en ik écht zulke goede vriendinnen zouden kunnen zijn. Love her for that.

Dan nog een klein extraatje. Want ook dit knappe kiekje plaatste La Lopez op haar Instagram.

Plaats een reactie