Switch To Mobile Version

Beyonce en wapens, no thank you

Iedereen heeft het maar over de ‘sick’ en ‘insane’ video van Jay en Bey, maar ik kan er maar niet in komen.

Jay-Z en wifey B creëerden afgelopen week een big buzz (lees: meer dan 6 miljoen hits op Youtube) door een teaser op het web te gooien. De korte filmtrainer in Bonnie en Clyde-sferen is ter promotie van hun On the Run concerttour, die 25 juni van start gaat in Amerika. In Run vertolken Beyoncé en hubby Jay de rol van een gangsterkoppel dat op de vlucht is.

Inderdaad sick dat je de ene na de andere toffe acteur spot. Ik noem een Sean Penn. Ik noem een Jake Gyllenhaal. Ik noem een Blake Lively. Voor de rest afschuwelijk. Doe mij maar een gevoelig If I were a boy-videoclipje en laat het bad-ass acteerwerk over aan de Scarlett’s en Angelina’s.

Wetende dat…

- Beyoncé vaker last heeft van alter ego’s die dringend naar buiten moeten treden (Sasha Fierce in 2008).
- La Knowles niet altijd de brave kitten is die we denken, maar soms ook de oversexte straatkat uithangt. (Vertaal de tekst van Drunk in Love maar eens met een urban dictionary bij de hand. Rode oortjes gegarandeerd.)
- Queen B zich naast zangeres ook actrice mag noemen.
- Bey gewoon acteert in de teaservideo van Run en het heus allemaal niet echt is.
- De bivakmuts hét accessoire van het seizoen is.

…vind ik het toch verdomd moeilijk om m’n meisje met machinegeweren te zien zwaaien. Van Bey ben ik gewend dat ze beeldig prijkt op een Vogue-cover, in een Pucci-jurk poseert op de rode loper of gewoon een gezellig privékiekje maakt in een street-jumper voor haar eigen Tumblr-blog. In Run niets van dat. Ze zit onder het bloed en maakt de nodige mugshots. Verder blaast ze het ene gebouw op na het andere. En wij maar denken dat Solange een kort lontje heeft.

Bloed, geweren, bivakmutsen en uitgelopen mascara, not my cup of watermelon tea. On to the next one B!

2 reacties tot nu toe

  • Weer te gek geschreven. Ach die B, beetje schizofreen van bloementjesjurk naar kruipen op het strand. Wie was ze in de lift? Dat vraag ik mij af.

    Ik vind het een heel tof filmpje.

    Comment door Daily Cup of BlaBlaBla, May 22, 2014 om 7:20 pm
  • onwijs leuke schrijfstijl!

    Comment door Pien, May 22, 2014 om 8:29 pm

Plaats een reactie