Switch To Mobile Version

#TBT De spicegirl platform sneaker

Hoe zat jij? In de jaren negentig? Paradeerde je ook trots op een paar joekels van een sneakers? Ik wel. Ik vond mezelf immers een echte Emma Bunton…

Ik weet zelfs nog dat ik de sneakers mee op reis had genomen naar Suriname. We reisden vanaf Paramaribo naar Bronsberg; de natuur in (lees: klimmen). Ik weigerde afstand te nemen van m’n blitse mega Baby Spice plateausneakers met klittenband in wit lak. Uiteindelijk moest ik wel. Want ik Emma die bergjes moet beklimmen met platforms van twaalf centimeter was vragen om moeilijkheden.

Welke Spice Girl ‘was’ jij?

#throwbackthursday

2 reacties tot nu toe

  • Hahaha heerlijk herkenbaar! Ik was ook een ‘echte’ Emma Bunton; dol op witte jurkjes en het haar ging regelmatig in 2 staartjes. Och die goede oude tijd… ;)

    Comment door Rosalyn Joanne, April 18, 2014 om 4:58 pm
  • Ik was Mel B! Of ik nou wilde of niet, was het enige donkere meisje in de klas. Dus was ook altijd superblij dat ik niet hoefde te loten wie nu weer Emma mocht zijn.

    Comment door Niecy, April 28, 2014 om 10:16 pm

Plaats een reactie