Switch To Mobile Version

Huup huup lipsticktruc

Soms heb ik het zo druk dat ik alle gezichtsharen vrij spel geef. Geen tijd voor een epileersessie. Dan heb ik plots een snor die moeiteloos de snor van m’n vriend overruled – niet cool. Of ik maak het zelfs zo bont dat de basisschool unibrow, die ik eigenlijk achter me had gelaten, zich toch weer ontpopt. Ook niet cool! Meestal laat ik het niet zo ver komen, maar soms gaat het agendatechnisch echt even niet anders. Zoals nu.

Plan van aanpak
Wat te doen in geval van overbeharing wegens overvolle agenda? Zorg voor afleiding! Doe zoals ik gisteren deed – ik had een meeting met twee beauty-experts en die zien álles – en smeer een zo fel mogelijke lipstick op je lippen. Niemand die nog let op je verwaarloosde, ongeëpileerde brows. Men focust enkel nog op je lippen! In mijn geval tricky vanwege de snor, maar ik kwam er volgens mij mee weg.

Doe de afleidingsmanoeuvre met überfelle rakkers zoals:
M.A.C. Lipstick Fusion Pink
Yves Saint Laurent, Rouge Pur Couture Lipstick, Rose Tropicale

1 reactie tot nu toe

  • Haha goede strategie! Ik ga het liefst zelf aan de slag met hars strips, dan kost het niet zoveel tijd!

    Comment door Amber, February 26, 2014 om 5:35 pm

Plaats een reactie