Switch To Mobile Version

Online macaron adresje

Als je tientallen emails binnen krijgt met de vraag waar #thenewjamiesblog macarons nou toch vandaan komen, dan kun je niet anders dan er iets over schrijven.

De macarons heb ik laten maken bij Taartenwinkel.nl. Heel makkelijk: je kiest je macaron (of taart, cupcake, petit fours etc.) uit en upload daarna het logo of de tekst die je er graag op wilt zien. Ideaal voor verjaardagen of andere dingen die gevierd moeten worden, zoals Jamies Blog 2.0! Ik heb er ook een taart laten ‘drukken’. Zowel de taart als de macarons waren niet alleen mooi om te zien, maar smaakten ook très très bien.

Good to know: mocht je op de site niet vinden wat je wil, dan kun je de mensen van Taartenwinkel.nl altijd even mailtje sturen. Dat heb ik bijvoorbeeld gedaan met m’n taart: ik vond de exemplaren op de site niet passen bij #thenewjamiesblog, dus heb ik gewoon even geïnformeerd naar mijn wensen. Het resultaat mag er zijn. Chique taart en sexy macarons, check!

Dit alles overigens na een Hema-taart die qua smaak en uitvoering geen succes was. Op het eerste oog fraai, maar als je op de details ging letten, minder. Logo was scheef erop geplakt en de taart smaakte naar een combinatie van slagroom en plastic. Maar op zich, voor die €12,50 een prima taart.

www.taartenwinkel.nl

1 reactie tot nu toe

  • Zien er heerlijk uit!

    Comment door Barbara, February 23, 2014 om 1:48 pm

Plaats een reactie