Switch To Mobile Version

Big & Belg opent tweede filiaal in Ferdinand Bolstraat

Heel slecht voor de portemonnee, maar waan-zinning voor Lenny’s garderobe en speelgoedcollectie: kinder(kleding)winkel Big & Belg opent een tweede winkel in de Pijp. Eerder rapporteerde ik al over de shop in de Jan Pieter Heijestraat, maar gisteren is er dus een groter filiaal bij geopend.

Je vindt er collecties van Mini Rodini en een ander leuk Zweeds of Deens merk waarvan ik de naam niet meer weet (slecht!). Ach, je moet gewoon zelf even gaan kijken. Big & Belg verkoopt naast hippe kleding ook het leukste speelgoed, hydrofiele doeken van Anais and Aden (let op: alleen in Jan Pieter Heije-filiaal), kortom: perfect om er een cute cadeau te scoren.

Big & Belg
Ferdinand Bolstraat 168, Amsterdam
www.bigenbelg.nl

Plaats een reactie