Switch To Mobile Version

Carried away

Toen ik nog geen moeder was, dacht ik dat draagzakken alleen voor onhippe mietjes waren. Maar daar kom ik mooi op terug. Baby carriers zijn zó 2013, 2014, 2015, 2016 enzovoorts!

Amsterdam kan nogal kinderwagenonvriendelijk zijn. Neem de 9 straatjes: kleine winkeltjes met smalle gangpaden die je vaak bij binnenkomst al blokkeren dankzij een gemeen trappetje. Alleen al ben ik helemaal into de draagzak. Baby Lenny trouwens ook. Ook fijn: je hebt je handen vrij met een draagzak (optimaal shoppen boodschappen doen).

Mijn favoriet? De ‘One’ van Babybjörn. De Porsche onder de draagzakken. Je baby’tje zit namelijk superstevig, de zak is vanaf de geboorte te gebruiken totdat je kindje 3 jaar oud is (!) en de zak is ergonomisch verantwoord. Daarnaast kunnen draagzakken verdomd lelijk zijn. Bij de One van Babybjorn is dat gelukkig niet het geval. Beyoncé heeft er ook één, om maar iemand te noemen.

Tip: bekijk voordat je ‘m omdoet een how-to filmpje op Youtube, want ik heb me toch een partij staan klooien met de baby carrier.

De bedoeling was eigenlijk dat ik een fotoreeksje zou plaatsen in plaats van een verhaal. Onderstaand dus wat snapshots.

www.babybjorn.nl

5 reacties tot nu toe

 • poeh lijkt me zo zwaar, knap van je!

  XO

  Comment door Sjo, February 18, 2014 om 11:55 pm
 • Ik zweer ook bij de draagdoeken!! Lekker makkelijk!

  x

  Comment door Mimi, February 19, 2014 om 2:21 am
 • Ik houd me nog niet echt bezig met draagzakken, maar thanks voor de tip!

  Comment door Amanda, February 19, 2014 om 7:18 am
 • Wat schattig!!

  Comment door Nina, February 19, 2014 om 8:16 am
 • Hehe, eindelijk een andere hippe mama die het snapt. Is echt niet voor geitenwollensokkenmutsen, daar zijn wij het levende bewijs van, ha ha! Mijn zoontje is ruim een jaar en vindt het nog steeds heerlijk in de draagdoek. Heeft zelfs een bijpassende bandana, hoe leuk/hip/schattig is dat?

  Comment door Bibi, February 19, 2014 om 12:14 pm

Plaats een reactie