Switch To Mobile Version

Fauteuil obsessie

Voor de verandering ‘ns een keer niet in de ban van een tas of schoenen. Nee, ik ben helemaal psycho over een fauteuil. Gewoon perfectie dit.

Ik zie het helemaal voor me. In onze slaapkamer, bij het raam. Met een wit bijzettafeltje (eventueel marmerachtig en houten pootjes) ernaast, vloerkleedje erbij, fraai kussen et voilà: een perfect gestyled hoekje. Hoop dat Loods5 de voorraad in tact houdt totdat ik de driehonderd eurootjes bij elkaar heb gesprokkeld gespaard.

Echt hoor, jaren geleden dat ik zo verliefd ben geweest – op een voorwerp. De liefde is zo intens dat deze zogeheten Fauteuil Wagon me weer aan het bloggen heeft gekregen midden in de nacht. Net als vroeger. Lekker blogjes tikken om half twee ‘s nachts.

1 reactie tot nu toe

  • Oh, deze is inderdaad mooi! Alleen neemt zo’n grote stoel wel veel ruimte in. Ik zoek nog steeds een mooi exemplaar die lekekr zit maar niet te veel ruimte opeist.

    Comment door Barbara, December 27, 2013 om 5:44 pm

Plaats een reactie