Switch To Mobile Version

Wondercrème

De zwangerschapshormonen eisen hun tol: ik heb nog nooit zoveel puistjes op mijn gezicht en decolleté gehad als nu. Maar, 25 weken en zeshonderddrieëntachtig crèmes later heb ik een wondermiddeltje gevonden. Uit onverwachte hoek: de apotheek! Maak kennis met de dag- en nachtcrème uit de Aqualia Thermal-lijn van Vichy.

Serieus. Het voelt zó lekker aan op je huid.

Mijn huidconditie was binnen een week zichtbaar verbeterd. Kan niet wachten tot er weer een week voorbij is. De puisten die op springen stonden zijn uitgedroogd en daarna helemaal verdwenen. Nu alleen nog last van donkere en rode vlekken, maar dat heeft nog wat tijd nodig. Mijn eigen schuld overigens, want ik kon het niet laten het een en ander open te krabben. Gore details, maar wel de waarheid!

Een aantal andere merken bleek toch te agressief voor mijn huid of een tikje te vettig. Bleek dat mijn huid gewoon een lekkere dosis vocht nodig had. De crème is namelijk vermengd met thermaal bronwater. Het Franse merk meent de behandeling van de Vichy spa (locatie: Parijs) in een potje te hebben gebracht. Ik kan niet anders dan dit beamen. Hallo wondercrème!

Nu lijkt het net of ik aandelen heb bij Vichy, maar niets is minder waar. Ik vind gewoon dat iedereen met eenzelfde gevoelige huid van deze topcrème af moet weten.

Prijskaartje? €25,95 voor zowel de dag als nachtvariant. Alleen verkrijgbaar bij de apotheek.

DEZE ACTIE IS GESLOTEN

Winnaars (stuur een mail met je naam- en adresgegevens naar redactie@jamiesblog.nl):
Miralda Westrik
Branka Sucur
Britt Mathijsen
Janneke Post
Hilde Zomer

4 reacties tot nu toe

 • Oh dat is handig! Mijn hoogzwangere nicht kampt met hetzelfde probleem. Ik ga haar naar de apotheek sturen voor deze crème.. ;)

  Comment door Renée, June 24, 2013 om 9:59 pm
 • Is dit alleen voor zwangere vrouwen of zou een 19 jarige met een gecombineerde huid en ook sinds kort ineens last heeft van hormonen er ook gebruik van maken? Ik heb namelijk jaren lang een perfecte huid gehad en lancome hydra zen was mn best bud ever maar sinds ik 19 ben is me huid totaaal verandert. Puisten op me gezicht en decollote :(

  Comment door Parisa, June 26, 2013 om 1:06 pm
 • Wat een geweldig product! Ben er erg benieuwd naar en zou het daarom zelf graag willen testen. Ik wil graag een verzorgende huid die straalt! :)

  Comment door Lis, June 26, 2013 om 4:18 pm
 • Dit wil ik ook! Ook ik heb last van dit zwangerschapskwaaltje. Leuk hoor een baby but i need to look normal :( Thanks for the tip!

  Comment door Whitney, June 26, 2013 om 6:54 pm

Plaats een reactie