Switch To Mobile Version

WIN! 5x Bodie Boost dieetboek

Charlotte Willems heeft een leuk en effectief lifestyle dieet bedacht, waarbij je afvalt zonder dat je obsessief bezig met met calorieën/punten tellen, koolhydraten moet skippen of jezelf uit te hongeren met shakes. Zo leuk, dat ik graag vijf exemplaren weggeef!

Zelf ben ik er deze week ook begonnen met het BodieBoost lifestyle dieet. Want ik vind dit dieet ideaal wanneer je er niet teveel met afvallen en eten bezig wil zijn en wanneer je redelijk tevreden bent met je gewicht, maar dat er best 4 of 5 kilootjes af mogen.

De basis van deze methode is dat je per dag twee porties van de vijf families binnen krijgt. Families zijn ondere andere zuivel, koolhydraten, fruit, groenten en eiwitten. Je start met tien weekmenu’s te volgen (dit is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden) en daarna heb je de BodieBoost-methode waarschijnlijk zodanig onder de knie dat je het daarna zelf kunt doen. Verder geldt:

- Verplichte jokers voor een wijtje of iets lekkers (per week mag je 2 jokers inzetten, verspreid over de week; een joker is bijvoorbeeld een bakje popcorn of een cupcake)
- Geen onderscheid tussen vet of mager, volkoren of wit
- Ingrediënten zijn gewoon in de bekende supermarkten verkrijgbaar
- Recepten zijn snel en makkelijk klaar te maken
- Je kunt nog steeds gewoon uit eten gaan, zonder er een al te groot drama van te maken
- BodieBoost is geen crashdieet

Het boek heel leuk geschreven. Bijna in spreektaal, waardoor je het gevoel krijgt dat je dit dieet echt samen met Charlotte doet. De jonge blondine vult het boek bovendien op een leuke manier aan via social media en een Youtube-kanaal. Handig ook om de meest gestelde vragen aan Charlotte door te nemen.

Like & Win een BodieBoost boek!
Dus, wil jij 2013 gezond ingaan, op naar je streefgewicht? Zorg dat je zo snel mogelijk een BodieBooster wordt; win een exemplaar op Jamie’s Blog! Het enige wat je hoeft te doen is de onderstaande zin te twitteren of de Jamie’s Blog Facebook-pagina te ‘liken’.

Via @jamiesblog maak ik kans op mijn eigen BodieBoost-boek! Ook meedoen? Neem hier een kijkje http://ow.ly/gY7Qg

Of via Facebook:

BodieBoost kost €14,95 en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com. Meer weten? Kijk op www.bodieboost.nl

5 reacties tot nu toe

 • Dit komt echt précies op het goede moment!! Na afgelopen half jaar 5 kilo te zijn aangekomen is het tijd om die kilo’tjes met spoed weer gedag te zeggen. Ik heb al een aantal keer gelezen over bodyboost maar ik heb op het moment het geld niet om het boek aan te schaffen (arme scholier)! So please Jamie help me win this! Liefs

  Comment door Desiree, January 20, 2013 om 5:04 pm
 • Ik like Jamiesblog al op fb en de tweet is verstuurd! :D

  Comment door Danielle, January 20, 2013 om 8:47 pm
 • Ik hoor zoveel goede verhalen over dit boek dat ik het nu ontzetend graag zelf wil hebben. Die 4 kilo mogen van mij er al heel lang af maar al dat lekkers kan ik moeilijk laten liggen. Oftewel, dit boek is voor mij ideaal ! Ik volg je al een tijd je via Facebook en Twitter dus dat zit wel goed. De tweet nog even sturen en dan duimen dat ik win ;)

  Comment door Berdiene, January 20, 2013 om 11:10 pm
 • Wauw, Ik ben heel benieuwd naar dit boek.
  Die kilootjes eraf houden zijn altijd zo lastig.

  Groetjes Joli

  Comment door Joli, January 21, 2013 om 11:49 pm
 • Lijkt me geweldig om dit boek te mogen lezen. Ik ga afvallen met een groepje vriendinnen, dus misschien kunnen we het dmv het boek doen. Lijkt me gezellig!

  Comment door Michelle, January 30, 2013 om 12:27 pm

Plaats een reactie