Switch To Mobile Version

Op zoek naar de perfecte jurk

Met de Beau Monde Awards achter de rug en een huwelijk van mijn tante in het vooruitzicht, ging ik op jurkenjacht. Hier drie tips.

Jurkenparadijs bij Dresses Only
Als je geen zin hebt om de hele Kalverstraat af te struinen, is online shoppen een goede optie. Neem Dresses Only, waar je alle soorten jurkjes vindt tegen een schappelijk prijsje. Voor de Beau Monde Awards scoorde ik er bijvoorbeeld dit zwarte jurkje van Supertrash. De dresscode was Glitter Rock, en met de lederen zijkanten vond ik dit exemplaar een prima keuze. Het fijne aan Dresses Only is dat de online shop ook shapewear biedt. Je gekochte jurk zit op die manier als gegoten, zonder last te hebben van uitpuilende lovehandles of dribbelende kwabben.

www.dressesonly.nl

Met favoriete collega Nicole.

Poseren met de hele redactie in Supertrash jurkje.

Chic en elegant met Karen Millen
Wel degelijk zin in een fysieke shopsessie? Zorg dan dat je Karen Millen niet mist. Een prijsklasse hoger dan de vorige tip, maar wel de moeite waard. Elke jurk van Karen Millen is elegant, vrouwelijk en sexy. De keuze is aan jou, want je vindt er tijdloze items zoals een little black dress, maar ook jurken die meegaan met de laatste trends. Denk de onderstaande Prada-esque minijurk die ik er vorige week vond. Met partners in crime, Linda en Tess, ging ik op zoek naar de perfect dress.

Aanstaande donderdag 22 november kun jij overigens ook de perfecte jurk vinden. Karen Millen organiseert namelijk het The Perfect Dress event, tussen 18.00 uur en 21.00 uur (in de Karen Millen winkel aan de PC Hooftstraat 71, te Amsterdam). Tijdens deze avond maak je kans op kortingen of een uniek Karen Milen- cadeau. Ook zijn er make-up artists en stylisten aanwezig, die je een volledige make-over of stijladvies geven. Als klapper op de vuurpijl wordt er een cheque van € 250,- verloot, die je kunt besteden in de winkel. Maar ook hier geldt: in geval van luiheid, kun je gewoon online bestellen op Karenmillen.com.

Paskamerpret met Linda (Lifestylehunters) en Tess (Tessted).

Dit keer in de wijde variant.

Jurk op maat via Mirjam Bax
Bevalt geen van de bovengenoemde tips je? Dan is er nog altijd de optie van het customizen. Naar mijn mening een ideale manier om een nog perfectere jurk te vinden, die helemaal zit naar jouw figuur. Als ik naar mezelf kijk: ik ben allergisch voor boothalzen, maar juist gék op de ronde hals. Daarnaast vind ik mijn armen en knieën lelijk, maar laat ik juist graag mijn enigszins slanke taille zien. Ten slotte ben ik gek op zwarte jurkjes. Om zo’n combinatie te vinden is vaak lastig. Het bestellen van een jurk bij Mirjam Bax is dan ook een prima plan om bijvoorbeeld dat tijdloze LBD’tje binnen te halen. Je bestelt je eigen jurk vanaf €195,00. Te duur? Koop dan bijvoorbeeld een jurk bij Mango of Zara, die dicht in de buurt komt van de ideale japon die je voor ogen hebt, om ‘m vervolgens laten fine-tunen bij een kleermaker.

www.mirjambax.com

2 reacties tot nu toe

Plaats een reactie