Switch To Mobile Version

De (Paris Fashion) Week van Jennifer Lopez

Spotted: JLo in Parijs. En aangezien Jennifer Lopez mijn grootste stijlinspiratiebron is, heb ik al haar looks op een rij gezet. Haar stijl is glamorous, fashionable en übervrouwelijk tegelijk.

De zangeres- en actrice bezocht de Franse hoofdstad niet alleen. Zowel haar liefje Casper Smart als haar kids, tweeling Max en Emme, hielden de latina gezelschap. Van celebrityfeestjes tot shows van Chanel en Valentino en als afsluiter een middagje shoppen in het chicste deel van Parijs, Jennifer doet alles in stijl.

Wat vind jij haar beste look?

Op maandag 1 oktober hult Jen haar slanke, curvy lichaam in een bodycon jurk van Hakaan, voor Anna Wintour’s Obama Fundraising feestje Parijs. Ze finisht haar look met sexy pumps van Tom Ford. Ik ben vooral weg van haar kapsel, geen idee hoe je die lok nou creëert. Binnenkort toch echt even vragen aan Leco.

…maar, de wekker ging alweer vroeg, want 10.30 uur startte de show van Chanel in de Grand Palais. Lopez is meer een Gucci-girl dan een Chanel-meisje, dus droeg ze enkel een tas van Kaiser Karl. Verder droeg ze een schattig jurkje van Dana Budeanu en recyclede ze haar Tom Ford pumps van ‘last night’.

Nog even poseren met haar dochtertje Emme: ‘s werelds cutest little girl! Leuk weetje: voor haar eerste fashion show draagt Emme maar liefst €1860,- aan Chanel accessoires (dure Chanel-logo broche en een nog véél duurder vlindertasje).

Of het haar boeit is een ander verhaal, maar kleine Emme zit in ieder geval front row met mama Lopez bij Chanel.

Snel omgekleed in een jurkje van Valentino’s spring/summer 2013-collectie voor de volgende show van JLo’s BFF: Valentino, gegeven in de Jardin des Tuileries. Ook haar clutch en schoentjes zijn van Valentino. Uiteraard weer samen met toyboy Casper. Kon ik maar ruilen met die jongen voor één dag; lekker op sleeptouw worden genomen door m’n grootste idool.

BFF’s front row!

Jennifer, Casper en de kids sluiten hun Parijse modeweekje af met een lekker middagje shoppen.

Na het shoppen door naar Lissabon, Portugal.

4 reacties tot nu toe

 • De roze valentino!

  Comment door Natalina, October 4, 2012 om 12:37 pm
 • Wow die laatste foto met die hoge broek en die lak-veterschoenen is leuk zeg. Leuke stijl!! Ook het witte jurkje is super…

  Comment door Nadia, October 10, 2012 om 12:09 pm
 • Inderdaad, prachtige looks & oufits heeft ze!

  Comment door More about fashion, October 10, 2012 om 8:54 pm
 • Ik ben echt helemaal weg van haar! Absoluut mijn stijlicoon! Leuk dat je hier een aparte post van hebt gemaakt :-)

  Comment door RACHIDA FASHION, October 17, 2012 om 2:03 pm

Plaats een reactie