Switch To Mobile Version

Hotspot: It's a shop! Jan Evertsenstraat, Amsterdam

Een aantal weken geleden liep ik nietsvermoedend door de Jan Evertsenstraat in de Baarsjes (vlakbij mijn huis) en zag ik plots een de-moeite-waard-vintagewinkeltje aan m’n linkerhand. Moet ik natuurlijk met je delen.

It’s a shop! verkoopt allerlei vintage frutsels. En dan niet rotzooi waar je nog geen dubbeltje voor neer wilt leggen, maar gewoon echt leuke, bruikbare items. Van kleding en interieuraccessoires tot kunst. Zelf heb ik er binnen vijf minuten twee vintage blousjes gescoord voor maar twintig euries.

Als je in de buurt bent is dit schattige shopje dus zeker de moeite waard. En wacht niet te lang, want It’s a shop! is een pop-up store. Wanneer een ‘officiële’ huurder zich meldt, moet It’s a shop letterlijk het pand verlaten (wat we natuurlijk niet willen!).

Dan hier nog even de 4 belangrijke W’s:
Wat: vintagewinkel It’s a shop!
Waar: Jan Evertsenstraat 106, Amsterdam
Wanneer geopend: woensdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
Website: www.thingsilikethingsilove.com

1 reactie tot nu toe

  • Ja gaaf,i love vintage

    Comment door Lisa Bloem, September 3, 2012 om 10:25 pm

Plaats een reactie