Switch To Mobile Version

Uit de kast: Lovely leather

Een ding kan ik je verzekeren: aankomende herfst en winter zal je garderobe bomvol zitten met (faux) leer. Ik begin alvast.

Jezus, de fotokwaliteit op Jamiesblog wordt (als gevolg van haast, luiheid en drukte tegelijk) met de dag slechter. Dus naast een not so charming achtergrond zie je een zwarte blouse van Zara met laag v-decolleté en daaronder een faux lederen skinny pants van H&M. Leuk detail: de broek (€19,95) was goedkoper dat de top (€29,95). Daaronder vind je de schoenen van het jaar: gladiator sandaaltjes van River Island. Allemaal recent aangeschaft, dus als het goed is ligt alles nog netjes in de winkel. O ja, behalve de lichtgrijze H&M parka. Die gaat al wat langer mee. Anderhalf jaar geleden voor een tientje gescoord in de sale. Ik noem ‘m een sale-parel.

6 reacties tot nu toe

 • Leuk! Zo fijn dat je weer vaker blogt! Like’

  Comment door Vera, July 31, 2012 om 9:11 am
 • Leuk lookje! En niet eens één stud! ;)

  Comment door Charley, July 31, 2012 om 10:19 am
 • Loving your outfit! Je hebt mij omgekocht. Ik ga dit jaar maar ook voor faux-leer!

  X

  Comment door Isabel, July 31, 2012 om 11:31 am
 • Pretty! :D Vooral met die lange jas!

  Comment door Esmay, July 31, 2012 om 6:22 pm
 • Las de laatste Beau Monde en zag dat je er hard aan werkt om het blad leuker te maken! Heel fijn en het blad is veel leuker om te lezen! En dan zie je er ook alweer leuk uit! Jezus, mijn leven is echt kut! ;) Thanks voor de inspiratie!

  Comment door Tat, July 31, 2012 om 7:58 pm
 • Super gave parka!

  xx

  Comment door Louise, August 9, 2012 om 11:30 am

Plaats een reactie