Switch To Mobile Version

Best dressed: Victoria Beckham

Eigenlijk betrap je La Beckham nooit op een stijlfout. Sterker, de fashion designer schittert aan de lopende band. Dit keer slentert ze fabulous over de straten van Parijs in een klassieke look.

Vic liet haar eigen design even links liggen en kiest voor een Franse touch. Althans, wat kleding betreft, want om haar pols zien we arm candy afkomstig van haar eigen lijn. Ze draagt een maxirok van Maison Martin Margiela en maakt de look nog klassieker door er een Jil Sander blouse bij te dragen. Als ik Victoria was (potloodfiguur), had ik het precies zo gedaan. Best dressed? Hell to the motherfuckin’ yeah.

1 reactie tot nu toe

  • Jaaaaaaaaa ze heeft een GEWELDIGE style! Heb niet voor niets een Pinterest board van haar gemaakt. Ik vind dat zij echt een geweldige style heeft ontwikkeld voor zichzelf en niet te vergeten, ze krijgt ook nog eens steeds meer lof voor haar designs!

    Comment door Sandra, July 31, 2012 om 8:57 pm

Plaats een reactie