Switch To Mobile Version

Tommy presents: Hilfiger Denim Live Amsterdam

Morgen gaat het dak eraf in Paradiso, want de vierde editie van het succesvolle feestje Hilfiger Denim Live vindt plaats in Amsterdam. Zorg dat-ie groot in je agenda staat.

Hilfiger Denim Live gaat zijn derde jaar in en biedt naast meer ouwe rotten in het vak ook verschillende internationale, upcoming artiesten de gelegenheid om hun muzikale live skills te showen in Paradiso.

Dit jaar aan de Smith Westerns om de rol van hoofdact te vertolken. De leden van deze band zijn te zien in de voorjaar/zomercampagne van Hilfiger Denim. Behalve de Smith Westerns ook ander swingend spul (zie onderstaand flyer).

Aangezien het de vorige keer ook zo ontzettend gezellig was, ben ik er dit keer gewoon weer bij. Jij ook? We hebben het hier over een feestje dat je niet mag missen, zo op een onschuldige woensdagavond. Onderstaand alles wat je moet weten.

Wat: Hilfiger Denim Live
Wanneer: Woensdag 30 mei (deuren open vanaf 21.30 uur)
Waar: Paradiso (Weteringschans 6-8)

Plaats een reactie