Switch To Mobile Version

Uit de kast: Paris, Paris!

Natuurlijk ben je hartstikke nieuwsgierig omdat je dit lookje al in m’n header hebt gezien, maar bij deze kun je ‘m nu helemaal zien. Misschien wel bewonderen.

Deze outfit is geschoten in de straten van Parijs door vriendinnetje Tess. Ze legde me vast in een outfit die zo gesponsord zou kunnen zijn door Zara. Namelijk: een lichtgeel vest met drukknoopjes van Zara. Maar ook het pastelblauw ‘gordijnstof’ barokrokje is afkomstig van de Spaanse winkelketen. Overigens allebei van dit seizoen.

De bril – die ik al já-ren heb – komt van de Mango (inspiratiebron: Victoria Beckham). De schoenen (inmiddels verkocht op Koninginnedag wegens toch moeilijk kleurtje) komen van dat ene goedkope winkeltje, Alysa, waar ik eerder al over vertelde. Het gaat om koraaloranje suède YSL look-a-likes.

Nu alleen nog een moment vinden wanneer ik deze combinatie eens een keer kan dragen, want de weersomstandigheden hier in Nederland laten het niet toe.

7 reacties tot nu toe

 • Leuk rokje!

  Comment door Jennifer, May 9, 2012 om 7:39 pm
 • Nice! Ziet er goed uit! Heb je ‘m al gestuurd naar Zara zelf? Zie hier: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/nl/en/zara-S2012/203001/Instructions

  Comment door Joy, May 9, 2012 om 7:41 pm
 • Staat je mooi, die lichtere pastel tinten :D

  Comment door Esmay, May 9, 2012 om 8:08 pm
 • Leuk Joy, heb ze meteen even geupload, thanks!

  Comment door jamievalerie, May 9, 2012 om 8:57 pm
 • Het is niet te zien dat samenwonen dikmaakt;)

  Comment door Anoeska, May 9, 2012 om 10:04 pm
 • Heel mooi.

  Comment door Rachel, May 18, 2012 om 2:52 pm
 • Echt super, je staat op mn inspiratiemuurtje! Hihi!

  Comment door Meike, May 23, 2012 om 1:32 pm

Plaats een reactie