Switch To Mobile Version

Pacha Festival, een stukje Ibiza in Amsterdam

Op 19 mei 2012 gaan alle remmen los tijdens het Pacha festival. Wie, wat en waar? Lees snel verder!

Pacha is één van de grootste club ketens wereldwijd met meer dan twintig clubs in onder meer Madrid, Florida, Londen en de bekendste club van Pacha; op Ibiza. Deze Ibiza vibes brengt Pacha naar Amsterdam door een festival te organiseren op het Java eiland in Amsterdam.

Met dj’s als Bob Sinclar, Goldfish, Sander Kleinenberg, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardsoul ft Candy Dulfer, Junior Jack & Kid Creme en Sarah Main gaat het dak eraf. Vanaf 12.00 uur kun je genieten van een fijne sfeer, party pleasure en een toffe line-up. Kaarten bestel je via www.pachafestival.com.

2 reacties tot nu toe

  • Helaas, ik ben er niet bij!

    Comment door Rachel, April 2, 2012 om 9:33 pm
  • Helaas voor mij hetzelfde, zal er ook niet bij zijn

    Comment door Majoni, April 18, 2012 om 7:33 pm

Plaats een reactie