Switch To Mobile Version

Crisis

Afgelopen weekend vierde ik mijn verjaardag. Ik kreeg het beste cadeau wat een Jamie zich kan wensen: kaarten voor het try out concert van Alain Clark. En toch is er een crisis ontstaan.

Zoals je weet is mijn liefde voor Alain larger than life. Hij is mijn Lenny Kravitz van de Lage Landen. Hij is altijd bij me. Op de fiets, tijdens het stofzuigen of kokkerellen, maar ook op feestjes pompt Blow Me Away uit de speakers.

Maar ook al hebben we het hier over Alain Clark, het gaat toch een beetje branden. Ik heb nieuwe input nodig. Bij This Ain’t Gonna Work kan ik elke ad lib van Alain op de seconde nauwkeurig uitschrijven. Bijna eng. Daarnaast kan ik Wonderful Day achterstevoren blèren. A capella. Daarom was ik zo blij als een kind in de Intertoys toen ik hoorde dat dit mijn verjaardagscadeau was. Ik had de golden tickets in handen, dit zou de avond der avonden worden. Ik zou één van de eersten zijn die de nieuwe soulknallers van Alain mocht aanhoren. Wellicht zou Alain wat Jamie inbreng op prijs stellen. Dat-ie me na de show opbelt en vraagt: ‘Hey Jaim, ik zag je front row zitten tijdens m’n try out concert. Welke nummers vond je de shit? En welke zal ik schrappen? Op jou kan ik bouwen weet je.’ Dit alles dankzij m’n zwager Eddie. Zonder zwager Ed zou ik moeten wachten op een albumrelease, wat misschien wel maan-den kan duren.

Eddie wist het nog mooier te maken. ‘Alsjeblieft Jamie, en Alain mag ook mee.’ – for the record: mijn vriend heet ook Alain (daar is hij op geselecteerd, grapje). En dat mijn vriend ook mee mocht was helemaal fantastisch nieuws. Ik voelde me niet meer als een kind in de Intertoys, maar ik voelde me als een kind dat op een soort van drielandenpunt stond: in de Intertoys, Jamin en McDonalds tegelijk. ‘Wanneer is het?’ ’21 april’ ‘Dan zijn we op vakantie.’

Beetje op het strand liggen rullen terwijl Alain met z’n gitaartje speelt. Opzouten, ik blijf thuis.

5 reacties tot nu toe

 • Hahaha geweldig. Die omschrijving van dat drielandenpunt ook, ik hou van de manier waarop jij schijft! :)

  Comment door Paula, March 16, 2012 om 3:46 pm
 • Het is wel echt geniaal geschreven, maar wel een beetje jammer dat je dan op vakantie bent :(

  Comment door Esmay, March 16, 2012 om 4:53 pm
 • ‘Daar is hij op geselecteerd- haha! Leuk stukje weer, grappig dat je je vakantie cancelt om een artiest!

  Comment door Charley, March 16, 2012 om 5:10 pm
 • Haha geweldig!

  Comment door Rachel, March 23, 2012 om 1:50 pm
 • Ga op vakantie! Gaaaaaaa! De zon is niet gegarandeerd in Holland =) Ik ga ervan uit dat je naar de zon gaat = D

  Comment door Niecy, March 24, 2012 om 11:23 am

Plaats een reactie