Switch To Mobile Version

Mattijs & United Nude

Tijdens de Amsterdam Fashion Week 2012 showde designer Mattijs van Bergen zijn nieuwste collectie. Het schoeisel waar de modellen op liepen was van zijn eigen designerhand, in samenwerking met United Nude. Het resultaat? Een bijzonder mooi laarsje. Hebben!

Mattijs startte zijn label MATTIJS in 2008 en is nu gegroeid tot een veelbelovende designer van Nederlandse bodem, althans, dat vindt de Britse Vogue. Om maar even een grote naam te noemen. Geen wonder dat de desinger zo een fraai schoentje tot stand heeft weten te brengen, verkrijgbaar in vier fashionable kleuren. Dit voorjaar verkrijgbaar.

www.unitednude.com

4 reacties tot nu toe

 • Prachtig. Graag maatje 39 in alle kleuren.

  Comment door spookje, February 19, 2012 om 4:51 am
 • WAUW!

  Comment door Mandy, February 19, 2012 om 12:11 pm
 • Juweeltje!

  Comment door inique, February 19, 2012 om 3:20 pm
 • Super.

  Comment door Paula, February 24, 2012 om 3:00 pm

Plaats een reactie