Switch To Mobile Version

Kerstshoppen bij Nelly.com

Vind je ultieme kerst of NYE- jurk bij online shopwalhalla Nelly.com. Lees snel meer over deze shoptip!

Ik koop er vooral schoenen, maar ook voor jurken en accessoires ben je bij Nelly.com aan het juiste (online) adres. Neem een kijkje en val voor de fijne prijzen én het helemaal leuk is dat Nelly nu gratis thuis bezorgd.

www.nelly.com

3 reacties tot nu toe

 • hee Jaim, ik ben super benieuwd naar je kerstboom!! heb je je zin gekregen hahah??

  Comment door parisa, December 20, 2011 om 6:03 pm
 • i love nelly! and jamiesblog dan hahaha

  xo

  coconotpeach.blogspot.com

  Comment door Danique, December 21, 2011 om 9:41 pm
 • Haii, leuke post =]! Ik had eigenlijk een vraagje aan jou =]! Ik heb laatst voor het eerst bij Nelly.com besteld, alleen een jurkje vond ik niet zo leuk en wil ik terugsturen. Maar ik weet niet of ik de bestelling naar Utrecht of Zweden moet sturen. Weet jij dat wel ?? Ik zou het heel fijn vinden als je het weet <3! Mijn blog is http://www.mylifeasme-katy.blogspot.com =]. Alvast bedankt <3!

  Comment door Katy, March 8, 2012 om 1:12 pm

Plaats een reactie