Switch To Mobile Version

Vaarwel cellulitis #3: einde in zicht

Inmiddels heb ik al acht AWT-behandelingen erop zitten. And it shows: mijn huid is steviger, egaal en bijna cellulitis vrij.

Eigenlijk had ik bij m’n vorige cellulitis update een video beloofd, maar deze is mislukt. Te donker en teveel bewogen, maar daar wordt aan gewerkt. Want beloofd is beloofd. Dus hopelijk bij de volgende post kan ik je met trots de behandeling en resultaten zien mét video.

Tijdens mijn laatste behandeling merkte Nynke op dat het onwijs goed gaat met mijn bovenbenen en billen. Mijn huid is zichtbaar verbeterd en bijna klaar om de weer de wijde (blote) wereld in te gaan. Net zoals zij, ben ik zeer tevreden over het resultaat. Zo tevreden zelfs, dat ik er meteen gebruik van heb gemaakt tijdens een belangrijk feestje: de Beau Monde Awards. De avond voor de awards, was ik naarstig op zoek naar de perfecte jurk. Bij Zara vond ik hem, verstopt onder de roltrap in het filiaal van Amsterdam. Nota bene om half acht ’s avonds, een half uur voor sluitingstijd. Stress! Ik nam de jurk mee de paskamer in met een naar gevoel, omdat de stof erg dun was. In het confronterende TL-licht van de Zara paskamers, bekijk ik mezelf voorzichtig in de spiegels. Tot mijn verbazing was er geen putje te bekennen in de bekende cellulitis zones. En dat is wel eens anders geweest in de Zara paskamers bij bepaalde jurkjes. Ik ben zo blij, dat ik niet weet hoe snel ik naar de kassa moet sjezen. Niets fijner dan je zelfverzekerd te voelen in feestelijke kleding, een hele avond lang met beeldschone BN’ers (lees: de slanke Nikkie Plessen en Wendy van Dijk) om me heen.

Nynke’s werk werpt dus haar vruchten af, maar mijn werk niet. Want één probleem: los van mijn dagelijkse half uur fietsen heb ik me nog steeds niet ingeschreven bij de sportschool. Met zo’n druk dagelijks schema (fulltime job en Jamie’sblog bijhouden) heb ik ’s avonds gewoon geen puf meer om ook nog eens te zwoegen op een loopband of op de step. Dan zit ik toch liever met een zakje M&M’s in de bios of op de bank. Maar, vriendin Tess heeft laten weten ook te willen sporten. Enne… samen sta je sterker.

www.invormpunt.nl

Lees ook de eerdere delen:
Vaarwel cellulitis #1: de eerste keer
Vaarwel cellulitis #2: Rihanna broekjes

1 reactie tot nu toe

  • Samen sporten is echt een fijne oplossing, doe ik ook samen met een vriendinnetje en dat zorgt er toch vaak voor dat ik wel van de bank stap en richting de sportschool ga, good luck!

    Comment door Danielle, December 5, 2011 om 10:23 am

Plaats een reactie