Switch To Mobile Version

Marni ontwerpt voorjaars collectie voor H&M

I LOVE Marni! Ik was dan ook meer dan happy toen ik het nieuws vanmorgen las: het Italiaanse modehuis Marni ontwerpt dit voorjaar een lentecollectie voor het Zweedse H&M.

marni-h&m-02In de collectie vind je eigenzinnige prints en dessins, fijne en felgekleurde stoffen en excentrieke accessoires. Aan de hele collectie hangt een Afrikaanse twist.

Oprichtster en creatief directeur Consuelo Castiglioni ontwierp de voorjaarscollectie voor H&M, voor zowel dames als heren. Consuelo over de collectie: ‘Ik wilde een echte Marni-garderobe ontwerpen waarin al onze favoriete ontwerpen met de karakteristieke materialen en dessins te herkennen zijn. Ik houd ervan om dessins en kleuren naast elkaar te gebruiken, zo combineer ik tribal motieven met Bauhaus prints voor een sportieve uitstraling.’

De Marni for H&M collectie ligt vanaf 8 maart in de winkel.

Dankzij het onderstaande filmpje kun je al lekker warmlopen. Echt even bekijken, leuk!

4 reacties tot nu toe

 • JA daar wordt ik blij van !

  Comment door Kim, November 29, 2011 om 7:09 pm
 • Correctie !
  Daar word ik blij van haha…

  Comment door Kim, November 29, 2011 om 7:10 pm
 • Echt super! erg benieuwd naar de collectie!

  XO, Carmen

  Comment door Carmen, November 29, 2011 om 8:33 pm
 • Ik ben benieuwd! Klinkt veelbelovend!

  Comment door Steffanie, December 9, 2011 om 2:42 pm

Plaats een reactie