Switch To Mobile Version

Diesel geeft een feestje!

En als Diesel een feest geeft moét je er naartoe. Op 15 oktober aanstaande organiseert het modemerk de Diesel Island Party. Hoe, wie, wat, waar?

Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat Diesel een grootse party organiseerde. Maar praise the Lord hallelujah, is het weer zover: aanstaande zaterdag gaan alle remmen los op een mysterieus ‘eiland’. In deze donkere oktobermaand bouwt Diesel gewóón, alsof het niets is, een tropisch paradijsje in Amsterdam. Met hout, waterplanten, bamboe inbegrepen.

Rot, maar tegelijkertijd ook heel spannend en lief, kun je geen kaarten voor dit exclusieve feestje kopen, maar geeft Diesel haar kaarten weg. Je moet gewoon puur afgaan op geluk. Dit door een mailtje te sturen naar facebook@dieselbenelux.nl met je naam en achternaam.

Check facebook.com/diesel voor meer info.

Plaats een reactie