Switch To Mobile Version

Gloednieuwe clip Beyoncé 1 + 1, love it or hate it?

Beyoncé heeft een nieuw liedje en daar hoort een clip bij. Wat vinden we ervan? Jij mag het zeggen.

Denk aan Bee met een pot olie over haar hoofd heen, diamantjes in ‘t gezicht a la Jennifer Lopez’ Waiting for Tonight uit 1999, sexy panterprintje, weinig kleding en veel huid, volumineuze bos haar (weave?) en een dijk van een stem. Even een ‘rustige’ clip na al dat gedans en gestamp. Check onderstaand Beyoncés video van haar nieuwste single 1 + 1, hot or not?

1 reactie tot nu toe

  • Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel even aan de nieuwe stijl van B moet wennen, maar na het 100 keer beluisteren van het album 4 was ik weer helemaal into Beyonce. Dat zal vast ook wel lukken met deze clip X

    Comment door Mannie, August 27, 2011 om 2:26 pm

Plaats een reactie