Switch To Mobile Version

Holland's Next Top Model aftrap op 5 september

Binnenkort kun je weer genieten van een nieuwe reeks HNTM- afleveringen met o.a. presentatrice Daphne Deckers, stylist Fred van Leer, Max Factor’s make up artist Marie-Sophie, Bastiaan van Schaik, catwalk koningin Mariana Verkerk én een vleugje Miss J. Alexander.

Marie-Sophie over HNTM nieuwste editie: “We hebben wederom erg mooie deelneemsters en het is dan ook een leuke uitdaging om hen er nog mooier uit te laten zien met de nieuwste trends van Max Factor. Ik probeer vooral hun sterke punten goed naar voren te laten komen in de visagie.”

Het thema van dit seizoen luidt ‘Made in Holland’, want na twee samenwerkingen met de ‘vlamingen’ is het programma weer gewoon in Nederlandse handen. Dat zie je o.a. terug in de betrokken designers. Neem Spijkers & Spijkers en Addy van den Krommenacker.

Deze keer krijgt de winnares een contract bij Touche Models en wordt ze het gezicht van zowel een Max Factor als Zalando campagne.

Vanaf 5 september wekelijks te zien op RTL 5, 20.30 uur. Zit jij dit seizoen weer netjes voor de buis?

Bekijk ook alvast de promo!

2 reacties tot nu toe

  • Ja ik zeker weer kijken! Het thema vind ik wat minder.. maar ben wel benieuwd.

    Comment door Lauren, August 23, 2011 om 9:46 am
  • Ik ben weer benieuwd.. maarre het gezicht van Zalando… weet niet of je daar heel blij moet zijn als winnares!

    Comment door chezzelia, August 23, 2011 om 11:42 am

Plaats een reactie