Switch To Mobile Version

Get ur Frozz on!

Vanaf vandaag is Nederland een Frozz-punt rijker. Het gezonde, hippe, bevroren yoghurt lekkernijtje vanuit de States verovert De Bijenkorf in Amstelveen.

Naast Frozz plekjes op Schiphol, in de 9 straatjes te Amsterdam en aan het Javaplein in Amsterdam Oost, is er vanaf vandaag nog een verkooppunt waar je het verfrissende hapje kunt krijgen. Frozz start namelijk een samenwerking met De Bijenkorf Amstelveen. De eerstvolgende locatie wordt de Kitchen op de Dam.

Frozz, ‘Frozen Yoghurt’, is bevroren yoghurt met slechts 100 calorieën per portie. Frozz gebruikt 100% natuurlijke yoghurt van Nederlandse boeren. Voor de toppings gaat Frozz voor vers fruit, zelf gebrande noten en de mooiste kwaliteit chocolade. Een gezond ijsje dus!

2 reacties tot nu toe

  • Ik werk in Kitchen, had inderdaad al gehoord dat we van plan waren om Frozz in het assortiment te gooien. Ben benieuwd!

    Comment door Mandy, August 17, 2011 om 9:51 pm
  • Tof! Ik moet binnenkort toch naar schiphol dus dan pak ik even zo’n toetje mee.

    Comment door Paula, August 18, 2011 om 8:52 am

Plaats een reactie