Switch To Mobile Version

Leuke site: Doortje Vintage

Ik liep van de week een enige vintage webshop tegen het virtuele lijf en deel dat graag met jou. Want zo ben ik!

Soms wil je graag een catwalktrend evenaren en hebben de Mangootjes en de Zaraatjes niet wat je wilt. En dan moet je het ergens anders zoeken. Dus ging ik op zoek naar vintage spul. Tijdens mijn zoektocht naar 60′s en 70′s fashion items struinde ik de godganse dag het web af en kwam ik uiteindelijk bij Doortje Vintage terecht. Leuke jassen, vesten en kittige handtasjes.

Neem dit leuke jasje. In een kleur (okergeel) die we gedurende de fall/winter shows hebben gezien bij o.a. Dior, Gucci, Chloe, Prada, Thakoon en Marc by Marc Jacobs, is gewoon te halen bij Doortje. Vintage, jaren 80, voor €19,90.

www.doortje-vintage.com

5 reacties tot nu toe

 • Doortje webshop has so many lovely things that I still come there at least once a month, even if they don’t offer any delivery options to Lithuania.

  Comment door Vita, July 20, 2011 om 9:16 am
 • Wauw! Daar ga ik ook eens een kijkje nemen ;)
  Bedankt voor de tip.

  Comment door Anonymous, July 20, 2011 om 9:28 am
 • Wat een mooie site! Echt leuk, unieke kledingstukken. Ik ben ook helemaal in to Vintage. Ik kijk ook vaak op secondhandnew.nl.
  Wellicht ook een tip voor jou.

  Comment door Lonneke, March 28, 2012 om 9:13 am
 • Else-vintage.nl, een webwinkel vol vintage mode en zelfontworpen kleding.
  Kwaliteit, mooie stoffen, verrassende combinaties.
  Else-vintage staat voor stijl, de kleding is eigenzinnig en heeft flair. Unieke stukken voor zowel de vrouw als de man.
  Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen in mijn webwinkel.

  Else

  Webwinkel http://www.else-vintage.nl
  E-mail Info@else-vintage.nl
  Mobiel 06-10722644

  Comment door Els Dekker, August 24, 2013 om 1:39 pm
 • Hi All! I love google!
  Google.Com

  Comment door Anonymous, December 28, 2019 om 12:27 pm

Plaats een reactie