Switch To Mobile Version

Nieuwe Beau Monde: morgen!

Op woensdag 8 juni ligt er een gloednieuwe Beau Monde voor je klaar. The Happy Summer Issue mag niet ontbreken in je strandtas. Hierbij alvast een voorproefje: mijn online shopping rubriek!

Beau Monde 8 staat geheel in het teken van de zomer. We zijn trots op dit sprankelende zomernummer! Wat kun je zoal verwachten?

- Een colourblocking Stacey Rookhuizen, die in een waanzinnige fotoshoot schittert in kleuren als felroze, goud, groen en oranje. De fashionista vertelt Beau Monde over haar avontuur bij Project Catwalk.
- Estelle Gullit gaat op bezoek bij Liz Hurley om haar bikinilijn te bewonderen in Maasmechelen Village.
- Beauty: de sunset top 7. De beste aftersuns verzameld.
- Stylecoach Leco van Zadelhoff duikt in de tangerine trend en zoekt op het gebied van lifestyle, mode en beauty alle oranjekleurige musthaves. In de Leco Look tovert hij Marianne Mudder om in een echte vamp.
- 5 Hollywood bikini secrets: hoe blijft Hollywood zo ‘Inshape’ en hoe nemen wij de Hollywood trucjes over? In Beau Monde alle in’s and out’s!
- Beach Proof in drie dagen: De BN’er adresjes van onder andere Leontien Borsato, Rossana Kluivert, Sylvie van der Vaart en Wendy van Dijk.
- Haal de catwalk trends naar je eigen kast: deze keer in ‘nude’. (mijn rubriek, leuk!)
- Én shop je helemaal suf op het web met mijn online shopping webadresjes. Alles summer proof! Hieronder een sneak peek.

Morgen in de winkel!

2 reacties tot nu toe

  • Heeeeeeel leuk!!!

    Comment door Tat., June 7, 2011 om 8:48 pm
  • Heel leuk, inderdaad. Je schrijft sowieso altijd leuk.

    Comment door Paula, June 9, 2011 om 4:31 pm

Plaats een reactie