Switch To Mobile Version

De borstjes van Blake

De ene Hollywood naaktfoto na de andere duikt op. Ik heb inmiddels genoeg ontblote lijfjes op mijn netvlies zitten. Ik ken het gereedschap van Kanye West, het doosje van Rihanna en sinds vorige week ook de borstjes van Blake Lively.

Ik zie ‘m al zitten, die Kanye. Op een grauwe, regenachtige donderdagavond zit de rapper zich stierlijk te vervelen. Wat heb ik toch een mooi ding, denkt hij. De verveling slaat dan echt toe en Kanye zwaait wat losjes in de rondte met zijn Lil’Weezy. Ongekende grootte. Zo groot dat het ding per ongeluk lafjes tegen zijn laptop aanhangt en zo de webcam activeert. Kanye schrikt eerst even, maar begint daarna zijn schoonheid te bewonderen op beeld en vindt zijn slurf zo gek nog niet. Sterker nog, hij vindt het zo’n prachtig apparaat, dat hij ‘m besluit vast te leggen. Uitlekken die snikkel.

Niet alleen Kanye Whatsappt en Skypt zijn edele delen. Ook bij Rihanna slaat de verveling soms toe. Vorig jaar kon heel de wereld meegenieten van de naakte kiekjes die ze zelf schoot in een mysterieuze badkamer. Net als Blake Lively, waarvan er vorige week een reeks naaktfoto’s uitlekten op het web. Overigens nep, volgens haar woordvoerder. Maar toch.

Van de ene naaktfoto beland ik bij de andere. Blijkt dat je een celebrity nude snapshot niet zomaar maakt, daar zijn eisen aan verbonden.

Zo mag je onder geen voorwaarde een fraai beeldje afleveren. Nee, het móet een foto zijn die van redelijk slechte kwaliteit is. Gebruik dan ook een telefoon of een digitale camera uit het jaar nul. De Blackberry is favoriet onder de celebs. Het speeltje maakt fijne trashy foto’s en biedt de snelste uitlek mogelijkheden. Met één druk op de knop ‘ping’ je je evakostuum zo naar de gewenste ontvanger. Brengt me meteen op punt twee, als bekende Hollywood hottie móet je je foto’s aan minstens één iemand uitlekken. Liefst een persoon die niet te vertrouwen is. Denk aan een (toekomstige) ex met een kort lontje, van wie je zeker weet dat-ie ze verkoopt. Let ook op de omgeving. Graag níet glamorous. Een badkamer van een hostel of een oud luguber logeerbedje doen het goed. Ten slotte de houding. Wat je ook doet als bekende actrice, zanger(es), of whatever: onderdruk die fotogenieke kanjer die in je schuilt. Kijk zo dom mogelijk uit de ogen en je scoort.

Dus, sta je op het punt van doorbreken? Houd deze gouden tips bij de hand en dan kom je er wel. Oh Oh Cherso’s Little Princess lukte het ook!

11 reacties tot nu toe

 • “De verveling slaat dan echt toe en Kanye zwaait wat losjes in de rondte met zijn Lil’Weezy”. Whahaha die is echt leuk! Maar je hebt echt gelijk. Het is een nieuwe trend ofzo. Ook al die jonge meiden doen er al aan mee…

  Comment door Stefanie, June 6, 2011 om 11:37 pm
 • Hahaha.. geniaal. Leuk geschreven! Ben stiekem wel benieuwd of het niet Blake echt was.. ik denk het wel..

  Comment door chezzelia, June 6, 2011 om 11:39 pm
 • Oooooooh en dan dis je little princes even!

  Comment door Mannie, June 6, 2011 om 11:40 pm
 • of vanessa hudgens, ze was volgens mij nog niet eens 20 en er stonden al een aantal naakt foto’s van haar op internet.

  BTW: Jamie, hoe denk jij over dat gedoe over de sekstape van je halfzus Jennifer Lopez?

  Comment door Nagina, June 7, 2011 om 12:39 am
 • pfffrr, haha

  Comment door Suzanne, June 7, 2011 om 9:35 am
 • Leuk geschreven. Dat van Kanye en Rihanna wist ik niet eens joh!

  Comment door Lauren, June 7, 2011 om 10:47 am
 • Hahaha geniaaaal, je schrijft echt zo leuk!

  Comment door Rachel, June 7, 2011 om 12:24 pm
 • Leuk verhaal.

  Ps het is blake wel, want er zijn inmiddels fotos waar ze met haar hoofd ook opstaat.

  Comment door nono, June 7, 2011 om 6:41 pm
 • ik vind em geweldig geschreven. in deze tijd kan het ALLEMAAL!

  Comment door Farah, June 10, 2011 om 12:42 am
 • Als jij dat maar niet doet Jamie! ;)

  Comment door Paula, June 14, 2011 om 6:02 pm
 • Hahahaha, je schrijft echt fantastisch leuk! doorgaandoorgaan xx

  Comment door Babette, May 9, 2012 om 8:59 pm

Plaats een reactie