Switch To Mobile Version

Have you met Selah Sue yet?

Ze is cool, talentvol, leuk, een beetje vreemd en maakt mooie muziek. Ik heb het over de 21-jarige Selah Sue.

Mijn vriendje kwam in oktober 2010 al aanzetten met de EP van Selah. Meteen onder de indruk. Selah herken je aan haar ‘gekke’ uitspraak, reggae vibes en Duffy-achtige sound. Mijn favoriete nummer is zonder twijfel Explanations.

Begin maart lanceerde Sue haar eerste officiële album. En ‘t gaat goed met Selah, want de Vlaamse schone heeft al een plekje weten te bemachtigen in de iTunes top 200 met de single This World. Ook vind je op haar album een samenwerking met Cee Lo Green.

Lijkt me ‘t beste als je gewoon even luistert! Zie hieronder een live optreden van de toffe Selah Sue featuring Milow.

Fact: Selah Sue treedt op 29 mei op in de Melkweg, Amsterdam

6 reacties tot nu toe

 • Zij is zo vet! Feb. 2009 debuut bij de wereld draait door. Sindsdien volg ik haar al! Leuk dat je haar ‘Groovy sounds’ ook heerlijk vindt.

  Comment door Roxanne, April 5, 2011 om 10:33 pm
 • Ik krijg gewoon ‘shine’, how nice! hahah

  Leuk stukkie babe ;)

  Comment door Alain, April 5, 2011 om 11:20 pm
 • Superleuk liedje! Bedankt voor de tip! x

  Comment door Paula, April 6, 2011 om 7:39 pm
 • Elke morgen weer zet ik haar album aan, word ik rustig wakker en maak ik me klaar voor een nieuwe dag. Love haar muziek! Ook mijn favoriet is Explanations!

  Comment door Mariska, April 6, 2011 om 10:05 pm
 • Ik vind ze echt leuk!
  Ze heeft een apparte stem
  I love it

  Comment door Carolien, April 7, 2011 om 10:49 am
 • wisten jullie dat zij een platencontract bij t-pain en dr luke heeft afgewezen en vervolgens getekend bij een vlaams platenmaatschappij. ze werd overgehaald naar the USA maar nee, ze vond het niks? zie youtube: sela sue bij de wereld draait door.

  Comment door parisa, April 8, 2011 om 11:58 pm

Plaats een reactie