Switch To Mobile Version

Oger introduceert Personal Shopper by Oger Donna

De high fashion store van Oger voor vrouwen biedt een geheel nieuwe service aan. Namelijk het personal shoppen. Hierbij helpt een personal shopper je bij het samenstellen van de perfecte outfit. Muy interessante!

Maar het gaat dieper, want naast de ideale outfit krijg je ook advies en tips over de verdere styling. Denk hierbij aan haar- en beautyadvies.

Ik vind deze PS by Oger Donna maar handig, aangezien ik iemand ben die vaak ‘alleen’ shopt en soms niet kan kiezen tussen een aantal items. Daarnaast heb ik soms gewoon iemand nodig die eerlijk zegt of we te maken hebben met een dikmakertje of een ‘fierceness’.

Oger Donna zit aan de Amsterdamse PC Hooftstraat en verkoopt high end merken als Woolrich, Creed en Jacob Cohen. Vanaf het najaar van 2011 worden ook de merken Donna Karan Gold en Diane von Furstenberg aan het assortiment toegevoegd.

1 reactie tot nu toe

  • Heel leuk dat ze personal shopping aanbieden. Echter dient je wel een aardig budget te hebben als je gebruik wil maken van deze service bij Oger Donna.

    Fashion Empress biedt personal shopping voor ieder budget en als actie krijg je deze maand ook nog eens 50% korting op de intake kosten en kan je zelf bepalen wat je shop budget is.

    Comment door Fashion Empress, March 28, 2011 om 2:45 pm

Plaats een reactie