Switch To Mobile Version

Beautytip: Chloé Eau de Parfum Rose Edition

Deze limited edition van Chloé is een fijne lentegeur die niet aan je kaptafel mag ontbreken.

In Chloé Rose Edition zitten honingzoete accenten, cederhout, rozen en nog meer sprankelende vleugjes.

Gehuld in dezelfde flacon, maar dan met een verleidelijk roze strikje. Fris en vrouwelijk!

Hebben? Chloé Eau de Parfum Rose Edition is vanaf eind februari verkrijgbaar voor €73,00 (50 ml).

5 reacties tot nu toe

 • Ben benieuwd! De originele variant is al heerlijk!

  Comment door Esmee Noelle, January 14, 2011 om 9:48 am
 • Hebben hebben hebben!

  Comment door Paula, January 14, 2011 om 11:24 am
 • Ooooh dankjewel voor deze tip Jamie! Ik was vet down omdat Usher afgelast was vanavond, verplaatst naar 1 maart en dan ben ik precies op vakantie! Dit soort berichtjes maken me weer helemaal happy.
  Ik heet zelf Chloe dus deze luchtjes vind ik al heel leuk om te hebben. Daarnaast vind ik het flesje heel mooi en nu helemaal met dat roze lintje eromheen! En natuurlijk een heel lekker luchtje. Ik ben ook nog eens in de lente jarig, dus een leuk verjaardagscadeautje.
  En als klap op de vuurpijl; 6 maart alsnog naar Usher.
  Kortom een heerlijke avond hihi :)!

  Comment door Chloe, January 14, 2011 om 11:18 pm
 • @ Chloe Wat een leuk verhaaltje!! Gelukkig is alles goed gekomen en heb je een leuke cadeautip om op je verlanglijstje te zetten!

  XX
  Jamie

  Comment door Jamie, January 15, 2011 om 1:20 pm
 • Ben benieuwd. Die moet ik echt hebben! :) Ik heb net pas je blog ontdekt en ik vind hem echt super. Als je ook maar even tijd hebt, geef aub je mening over mijn blog in een comment @ http://theonlyfashionprincess.blogspot.com
  Dankje
  xoxo

  Comment door theonlyfashionprincess, January 15, 2011 om 9:37 pm

Plaats een reactie